BARÇA
Esports Barça 24/04/2012

Rosell: "Si sempre guanyés l'equip que juga millor, està malament dir-ho però gairebé sempre guanyaria el Barça"

El president del Barça ha assegurat que si l'equip guanya la Copa del Rei, la temporada serà bona, ja que els de Guardiola haurien guanyat quatre títols

Ara
2 min

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, ha assegurat a Barça TV després de perdre contra el Chelsea que ara "toca aixecar-se". "Hem jugat amb el nostre estil amb la nostra manera de fer", ha comentat Rosell, que ha afegit: "Hem d'estar molt orgullosos dels nostres jugadors i del nostre tècnic. I també de l'afició, que ha estat amb l'equip fins al final tot i saber que ja no ens classificàvem. Hem de quedar-nos amb la part bona: amb l'actitud dels jugadors i del cos tècnic i amb la maduresa del públic".

El president blaugrana ha qualificat de "llàstima" no passar a la final. "Ho hem intentat durant 180 minuts, no ho hem aconseguit. La sort, la no sort... hem tingut moltes ocasions, nosaltres hem estat fidels al nostre estil de joc, ells han estat fidels al joc que acostumen a fer els nostres rivals", ha comentat Rosell, que ha apuntat: "El futbol no ha estat just, però si sempre guanyés l'equip que juga millor, està malament dir-ho però gairebé sempre guanyaria el Barça".

"Teníem molta il·lusió amb aquesta final de Munic, però l'any vinent serà", ha afirmat Rosell, que ha explicat quin és el sentir de l'aficionat culer: "Tots estem tristos. No estem contents però hem d'estar orgullosos. Ens hem d'aixecar i la final que ens queda a Madrid [la de Copa del Rei contra l'Athletic Club] l'hem de preparar. Hem de pensar que hem guanyat tres títols i tenim la possibilitat de guanyar un quart. Si el guanyem, podrem dir que la temporada ha estat molt bona".

Sobre com qualificaria l'eliminatòria, Rosell ha dit: "Si consideres que hem guanyat 3 títols, que encara podem guanyar un altre, que a la Lliga segurament quedarem segons i que hem estat a les semifinals de la Lliga de Campions... doncs sí, ha estat bona. El que decideixen són detalls: pals, penals fallats... una mica de sort. Amb l'eliminatòria amb el Chelsea ens ha faltat un pèl de sort que normalment fa falta en el futbol".

Per últim, el president blaugrana també ha parlat sobre la renovació de Guardiola: "Seguim confiant que en Pep renovarà. Si ho té decidit, ens ho farà saber quan ho cregui oportú, però ara el culer el que ha de fer és estar orgullós del seu equip. Hem demostrat que sabem guanyar, però també hem de demostrar que sabem perdre, com ha passat avui".

stats