Barça
Esports Barça 16/05/2011

Rossi assegura està al marge de rumors i que desconeix possible interès del Barça

El davanter del Vila-real ha assegurat avui que està al marge de "rumors i aquests tipus d'històries" que el situen com a objectiu d'altres clubs i que desconeix un possible interès del Barça

Efe
1 min
Giuseppe Rossi (Vila-real) intenta superar el jugador del Saragossa Lanzaro.

Vila-realEl davanter italià del Vila-real, Giuseppe Rossi, ha assegurat avui que està al marge de "rumors i aquests tipus d'històries" que el situen com a objectiu d'altres clubs i que desconeix un possible interès del Barcelona per fer-se amb els seus serveis.

"Jo no sé res al respecte a tot això que es diu", ha manifestat el futbolista italoamericà, qui ha comentat que està "tranquil i gens pendent de rumors" sobre un possible traspàs a un altre club.

Respecte a les informacions que acosten el jugador al Barcelona, el jugador ha apuntat que "és un assumpte" del qual no vol parlar. "Es diuen moltes coses al diari, però jo no sé res d'això", ha recalcat.

Rossi s'ha mostrat feliç per la temporada realitzada, tant en el terreny col·lectiu com en l'individual, a més d'apuntar que ha estat "un bon any per a l'equip" després d'aconseguir la classificació per disputar la Lliga de Campions.

"Ha estat una gran temporada en Lliga i a Europa per a l'equip", ha insistit Rossi, qui ha admès que el seu rendiment personal ha estat "un gran any" i que és "molt feliç per com han estat les coses aquesta temporada".

Rossi també ha assegurat que el seu pròxim objectiu és disputar la temporada que ve la Lliga de Campions amb el seu actual equip i que en l'actualitat no pensa en una altra cosa que no sigui el club castellonenc.

stats