Barça
Esports Barça 27/04/2011

Rubalcaba: “Que Déu reparteixi sort”

El vicepresident primer del govern espanyol no ha volgut fer cap porra; i ha fet broma amb la ministra Rosa Aguilar, que és culer, durant una compareixença pública

Redacció
1 min
La batalla interna al PSOE amenaça la unitat del partit

MadridEl vicepresident primer del Govern i ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, reconegut seguidor del Reial Madrid, no ha volgut fer una porra abans del partit d'anada de les semifinals de Champions entre el seu equip i el Barça i s'ha limitat a dir: “Que Déu reparteixi sort!”.

Preguntat en una roda de premsa en què ha detallat un nou pla especial per millorar la seguretat de les instal·lacions agrícoles i ramaderes, Rubalcaba tampoc ha volgut intervenir en l'intercanvi de declaracions protagonitzat pels entrenadors de tots dos equips en els últims dies.

"No em fico en aquests embolics, que ja tinc molts", ha ironitzat el titular d'Interior, que instants abans havia respost a qüestions més pròpies del seu departament com el cas Faisà o la impugnació de les llistes de Bildu.

Rubalcaba estava acompanyat per la ministra d'Agricultura, Medi Rural i Marí, Rosa Aguilar, aficionada al Barça, que entre somriures, tampoc ha revelat la seva aposta per l'enfrontament futbolístic.

Un detall que no ha passat per alt el vicepresident primer, que ha afegit: “Miri que la ministra i jo estem d'acord en gairebé tot, i en això ella està profundament equivocada perquè és del Barça".

stats