BARÇA
Esports Barça 28/03/2011

Capello va posar vídeos del Barça a la Selecció Anglesa

L'entrenador italià va posar vídeos del Barça a la Selecció Anglesa perquè vol que imitin el seu sistema de pressió i el seu joc

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Segons va revelar l'internacional anglès Jack Wilshere al Daily Mail després de liderar la victòria dels 'pross' enfront de Gal·les, el tècnic Fabio Capello va posar vídeos del club català als jugadors anglesos per enssenyar-los el joc de pressió i de toc del Barça. D'aquesta manera, l'entrenador italià vol seguir l'exemple dels de Guardiola en el seu camí cap a l'Eurocopa de Polònia i Ucraïna de 2012.

"Hem vist diversos vídeos del Barcelona i de la forma de pressionar els rivals. Hem intentat fer el mateix davant de Gal·les", va declarar el jove jugador de l'Arsenal, Wilshere. "El Barça és el millor equip del món pressionant als contraris i nosaltres hem d'aprendre d'equips com aquest ", va insistir.

Capello, tot i ser un entrenador caracteritzat per la seva etiqueta defensiva, vol donar un caràcter més ofensiu a la selecció anglesa. L'entrenador italià va canviar el tradicional 4-4-2 amb els veterans Gerard i Lampard al mig del camp, per un nou 4-3-3, amb Lampard, Scott Parker i Wilshere al migcamp per poder fer una pressió més efectiva i per atacar millor.

stats