BARÇA
Esports Barça 24/05/2011

Samuel Eto'o espera que el Barça sigui campió a Wembley

El davanter de l'Inter assegura que serà a l'estadi de Wembley per veure un triomf del Barça, del que diu que encara té molts amics

Redacció
1 min
Eto'o celebra el un dels seus dos gols

BarcelonaEl davanter camerunès de l'Inter de Milà, Samuel Eto'o, assistirà a la final de Lliga de Campions que es disputa dissabte a Wembley amb el desig de "que guanyi el Barça", el seu exequip.

"Seré a Wembley ja que tinc molt bons amics que estaran jugant la final i per tant, el meu cor està amb ells. Espero que guanyi el Barcelona però mai pots preveure què passarà. Els dos equips han millorat molt des de la final del 2009. Espero una bonica final", ha assegurat en una entrevista al lloc web de la UEFA.

Eto'o ha destacat dos futbolistes que cal seguir en la final per sobre de la resta, l'argentí Leo Messi i el mexicà Javier 'Chicharito' Hernández. "Messi és sens dubte el millor futbolista del món. Per la seva banda, Hernández ha tingut una temporada fantàstica. Espero que gaudeixi ja que és un regal de final de temporada i mai saps quan tindràs una altra oportunitat de jugar", ha afirmat.

stats