Barça
Esports Barça 14/01/2013

Sandro Rosell: "Ni en tinc constància ni crec que Valdés vulgui deixar el Barça"

El president del Barça parlat al programa 'Tu diràs' de RAC1, on ha assegurat que el club no vendrà jugadors al mercat d'hivern i no ha ni confirmat ni desmentit un possible preacord amb Neymar

Ara
3 min

BarcelonaSandro Rosell ha passat aquest dilluns a la nit pels micròfons del 'Tu diràs', de RAC1, on ha fet balanç de la primera volta de la temporada. Un dels temes ha estat el futur d'alguns jugadors, com el del porter Valdés, de qui s'havia especulat amb una possible sortida del club. "No en tinc constància i crec que no és veritat [que Valdés no vol renovar]. Crec que no ho ha dit i crec que no ho pensa. És una manera de parlar que s'ha tret de context", ha assegurat.

No ha estat l'únic nom sobre la taula, ja que també s'ha parlat del futur de David Villa. El president té clar que 'el Guaje' no està en venda malgrat els rumors. "Villa no es ven. És igual d'intocable que tota la resta. Els nostres jugadors són, fins a final de temporada, els que volem. L'any que ve? Ja en parlarem. Té contracte, i si he de respondre ara, sí".

També ha explicat que el Manchester City ha intentat fitxar algun membre de l'estructura del club, tot i que sense èxit. De la mateixa manera que ha assegurat que hi ha "molts clubs" que han intentat contractar futbolistes del primer equip, però que aquests han declinat l'oferta.

De la mateixa manera que també s'ha parlat dels possibles fitxatges, i el nom que està en boca de tothom és el de Neymar. "Sigui qui sigui que vingui, intentarem que agradi tots els culers, que sigui un jugador de l'estil Barça. I Neymar és un jugador que s'assembla molt a l'estil Barça", ha comentat, negant-se a afirmar ni desmentir que s'hagi firmat algun preacord amb ell.

La millor decisió

Preguntat sobre el relleu de Guardiola, el president ha reconegut que s'esperava que la cosa "anés bé" però no l'èxit aclaparador de l'equip. "Sí que pensva que estaria a dalt però no tant com hem estat. Sí que pensava que el Tito Respondria i que el Jordi Roura és un gran segon i que els jugadors tenen fam de guanyar". "Tito està demostrant ser un líder ferm tant als vestidors com davant els mitjans", ha afegit.

El futur del Camp Nou

Un altre dels temes ha estat el referèndum que servirà per decidir el futur del Camp Nou. El president Sandro Rosell ha dit que a ell li agradaria "un nou Camp Nou a l'esplanada de l'estadi", tot i que ha reconegut que falta la confirmació dels tècnics per saber si seria possible construir-lo sense haver d'enderrocar prèviament l'actual estadi. "És possible que ens digui que sí que pot ser, i ho intentarem".

D'altra banda, ha deixat gairebé descartat que el futur estadi tingui un nom comercial "tot i que no al 100%, per qüestions econòmiques. En qualsevol cas ho decidirien els socis", ha recalcat.

També sobre la publicitat a la samarreta, que la temporada vinent serà de Qatar Airwais, Rosell ha assegurat que si a l'assemblea d'ara fa dues temporades s'hagués proposat dur l'aerolínia en comptes de la fundació, els socis també ho haguessin acceptat. "Ho vam explicar molt clar", ha defensat. També ha dit que li "agradaria" veure la samarreta blaugrana neta el 2016 –quan expira el contracte amb Qatar– però que ho veu "inviable". "Penseu que els diners que ens arriben de Qatar són més que el de tots els socis junts".

La grada d'animació

Sandro Rosell ha defensat per enèsima vegada el projecte de la grada d'animació: "Sóc un defensor de la grada d'animació perquè hi ha dies que els jugadors necessiten aquest suport. No m'agrada que els Mossos hi hagin posat pals a les rodes. En època preelectoral ens vam reunir amb ells i vam arribar a alguns acords per si guanyàvem les eleccions", ha dit. Tanmateix, el projecte va quedar paralitzat fa uns mesos per la negativa dels Mossos d'Esquadra a autoritzar-la. "

Referèndums i assemblees

Per últim, el president ha reiterat que va anar a la manifestació de l'11 de setembre a títol personal, i no ha volgut respondre a la pregunta directa de si li agradaria que Catalunya fos independent. "He vingut a l'entrevista com a president del Barça, i el Barça és un club que no té opinió política. Això sí, donarà suport a la voluntat majoritària del poble català quan es prengui una decisió".

Rosell també ha assegurat que no té contacte amb l'expresident Joan Laporta, ha confirmat que la demanda contra la seva gestió està momentàniament aturada, i que en el cas de tornar-se a fer la votació a l'assemblea "tornaria a votar en blanc, encara que si hi anés com a soci compromissari la decisió segurament seria una altra".

stats