Barça
Esports Barça 22/12/2011

Sandro Rosell: "Zubi segur que té un pla B a Guardiola, perquè sempre s'ha de tenir, però per no fer-lo servir"

El president del Barça ha assegurat que "li demano als Reis la renovació de Guardiola, però no tinc por perquè el club està per sobre de les persones"

Albert Solé
1 min
Sandro Rosell.

BarcelonaSandro Rosell, president del Barça, no s'ha pogut escapar de les preguntes sobre la renovació de Guardiola que sempre es fan per aquestes dates, i ell ha respost: “Té el contracte sobre la taula, per renovar d'un fins a quatre anys. Ell ha de prendre la decisió i farem tot el que puguem perquè no pugui dir que no”, i ha afegit: "El que li demanaria als Reis seria la renovació de Guardiola, però por no tinc perquè el cbub està per sobre de qualsevol persona, de Guardiola o de Messi. Els dia que ho deixin serà una tristesa, serà una pena, espero que passin molts anys quan això passi, però el club continuarà".

I preguntat sobre si té un pla B previst si al final Guardiola digués que no vol seguir un any més, ha explicat que: "Això és cosa de Zubi, i ell està planificant en l'àrea esportiva pensant en l'any que ve i l'altre, i deu estar planificant pensant amb la continuïtat de Guardiola. Però segur que deu tenir un pla B, perquè sempre s'ha de tenir, però per no fer-lo servir".

stats