Esports Barça 22/04/2011

Rosell: "Dimecres vam demostrar que, en la derrota, també som campions"

El president blaugrana recorda que "en pocs dies ens juguem dos títols i el nostre equip necessitarà el màxim suport"

Redacció
1 min

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, ha adreçat una carta oberta als socis, penyistes i aficionats. A través de la web del club, Rosell transmet "l'agraïment" de la Junta Directiva als socis i aficionats que van desplaçar-se dimecres a València "sense oblidar a tots aquells que no van poder fer-ho". El mandatari blaugrana diu que "malgrat no haver aconseguit el títol, l’afició barcelonista ha donat, de nou, un exemple de suport cívic al seu equip, fent honor al sempre recordat ‘esperit de Basilea’ i al seny i la rauxa del poble català".

Diu, Rosell, que gràcies a tots ells "hem reforçat la imatge global del nostre Barça, sempre compromès amb el civisme i amb la tolerància zero amb la violència". Però, dimecres, "vam demostrar que, en la derrota, també som campions".

Pel dirigent blaugrana "l’orgull de pertànyer a aquesta gran família ens uneix i ens seguirà reforçant". Recorda que l'equip afronta el tram final de temporada i que "en pocs dies ens juguem dos títols, la Lliga i la Champions, i el nostre equip necessitarà el màxim suport. Estic convençut que no els fallarem", conclou.

stats