Barça
Esports Barça 21/11/2011

Sandro Rosell viatjarà aquest divendres a la Xina per reforçar-hi vincles comercials

El club participarà en la gala de la China Foundation for Disabled Persons, una fundació xinesa de persones amb discapacitats

Ara
2 min

BarcelonaEl president Sandro Rosell encapçalarà una delegació del Barça que, entre aquest divendres i el proper dilluns, visitarà la Xina per reforçar els vincles institucionals i comercials entre el país asiàtic i el club.

"Volem establir una vinculació permanent amb la societat xinesa", diu Sandro Rosell, que fa uns dies va signar l'acord amb la companyia Inter Sports, propietat de l'Ajuntament de Pequín.

Aquesta relació s'enfortirà encara més a partir d'aquest divendres, quan començarà l'estada de tres dies a Pequín i Xangai de Sandro Rosell, que viatjarà acompanyat del vicepresident econòmic, Javier Faus; del directiu de l'Àrea Tecnològica, Dídac Lee; del director general, Antoni Rossich; i del director Comercial i de Màrqueting, Laurent Colette. Durant aquests tres dies, en una agenda atapeïda de trobades, es combinaran les trobades amb entitats i organismes locals, amb les reunions de caràcter eminentment comercial.

Per sobre de tot, destaca la participació del FC Barcelona en la gala de la China Foundation for Disabled Persons (CFDP, sigles en anglès de la fundació xinesa de persones amb discapacitats). Es tracta d'un ens que lidera Deng Pufang, fill del líder xinès Deng Xiaoping, que treballa per als més de 80 milions de discapacitats que es calcula que hi ha al país asiàtic.

L'endemà de la gala, està previst que Sandro Rosell s'entrevisti amb l'alcalde de Pequín, Guo Jinlong. L'endemà farà el mateix amb el seu homòleg a Xangai, Han Zheng. També hi haurà una trobada amb el ministre d'educació del país per estudiar com pot contribuir el FC Barcelona a fomentar l'esport entre els joves xinesos, una proposta que enllaça amb el projecte de fer campus esportius a Pequín.

El patrocini amb l'Unicef també sortirà reforçat en aquesta breu estada a la Xina. La delegació del FC Barcelona aprofitarà el viatge al país asiàtic per trobar-se amb els responsables locals de l'Unicef, que des de fa més de 30 anys treballa en aquell país amb el govern xinès per protegir i promoure els drets dels infants.

A banda de les trobades de caràcter institucional i comercial, també s'establiran contactes amb mitjans de comunicació locals, per exposar el posicionament del Barça en el mercat asiàtic. El president serà entrevistat a la televisió pública xinesa, CCTV, i també a Forbes Xina, a banda de mantenir trobades amb corresponsals de mitjans establerts al país.

stats