Barça
Esports Barça 07/10/2011

Sandro Rosell: "Mantenir silenci és el millor per a la marxa de l'equip"

El president del Barça explica en una entrevista al programa 'Els Imperdibles' (Onda Cero Catalunya) per què no respon als atacs del Reial Madrid

à. G.
1 min
Sandro Rosell.

BarcelonaSandro Rosell, president del Barça, ha trencat el seu silenci aquest divendres amb una entrevista al programa Els Imperdibles (Onda Cero). El mandatari ha reconegut que no sabia res del patiment de Carles Puyol: "La bona notícia és que ho va patir ell sol i que, quan ens ho explica, és perquè ja ho ha superat. Volem que Puyol sigui el nostre Maldini perquè ens aporta moltes coses. És un jugador diferent".

"Les lesions són un tema normal i el número de problemes és similar al d'altres temporades", ha opinat Sandro Rosell, que no s'ha mostrat preocupat.

El president ha opinat per les dues sancions de la UEFA: "Una sanció és exagerada i l'altra, injusta. És absurd que ens caigui una sanció a un estadi que no podem controlar, és injust".

Rosell ha explicat per què no respon els atacs de Madrid: "De comú acord amb la part esportiva, vam prendre la decisió que mantenir silenci és millor per a la marxa de l'equip. Considerem que ens hem de dedicar a la nostra feina i oblidar-nos de la resta".

p { margin-bottom: 0.21cm; } “Estimem molt Guardiola, és el millor entrenador de la història del Barça. Per nosaltres no quedarà que segueixi al club”, ha recordat el president, que no ha volgut parlar del possible fitxatge de Neymar.

Segons el president del Barça, "una de les nostres funcions és buscar recursos a tot arreu".

Respecte a la secció de bàsquet, Sandro Rosell ha explicat que "a nivell pressupostari seria complex fitxar Pau i Marc Gasol. Ara, si ells ens fan un favor i Xavi Pascual hi està d'acord, per a nosaltres seria una bona notícia".

stats