Wembley 2011
Esports Barça 28/05/2011

Sandro Rosell: "Com a president, només em surt la paraula gràcies"

El president del Barça ha agraït a tothom per la victòria i ha qualificat a Guardiola de "geni"

Redacció
1 min

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, ha volgut agrair a tothom la victòria del Barça de la Champions. "Com a president, només em surt la paraula gràcies", ha dit Rossell. "Gràcies a Messi per ser el millor jugador; als seus companys, per ser els millors jugadors del món; i a Puyol, per ser el millor capità del món". El president del Barça també ha donat les gràcies "a tots els que treballen des de fa trenta anys per fer possible la victòria d'avui", a la Masia i també als ex presidents.

Sandro Rosell també ha demanat seny en les celebracions i ha instat als seguidors del Barça a que demà surtin als carrers per esperar els campions. "Esperem que hi hagi moltíssima gent al carrer".

Rosell ha qualificat a Guardiola de "geni" i ha felicitat els jugadors "per l'espectacle que han donat a tot el món". "Els nostres jugadors no tenen preu, perquè són els que nosaltres volem i també per les persones que són, la seva humanitat i els valors que desprenen que els diferencia dels altres".

Per últim s'ha adreçat a l'afició i els ha dit que així com "tenim el millor entrenador i jugadors del món, també tenim la millor afició del món".

stats