BARÇA
Esports Barça 15/06/2012

Rosell: "Tito, som-hi, que tots junts ens ho passarem molt bé"

El president del Barça diu que mai ha dubtat de la decisió d'Andoni Zubizarreta, el director esportiu del club, i afegeix que el nou tècnic "està com un roure"

N. García
2 min
Tito Vilanova amb Josep Maria Bartomeu, Sandro Rosell i Andoni Zubizarreta / PERE VIRGILI

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, s'ha mostrat content després de presentar Tito Vilanova com a nou entrenador del Barça. "Quan l'Andoni ens va proposar que el Tito fos el nou entrenador del Barça, ni el president ni la junta vam dubtar. És una gran decisió perquè el Tito representa l'ideari futbolístic que volem representar, també pels valors que transmet, perquè és una persona molt capaç, perquè és culer i soci del Barça i, a més, el Tito és del Barça de debò".

El president, tot i que ha dit que ja tenien la decisió presa, ha dit que havia de fer dues preguntes a Tito Vilanova abans de tancar el fitxatge. "La primera era saber com estava el Tito de salut, i us puc dir que està com un roure. I la segona, que li vaig fer jo personalment, va ser: 'Tito, et fa il·lusió?' I ell em va dir que sí. Tenir salut i il·lusió per desenvolupar la feina és el més important. Tots els culers ens sentirem molt orgullosos de tenir el Tito al Barça. Els jugadors li han donat suport. Des de la junta directiva li volem agrair al Tito el pas endavant que fa", ha afegit Rosell, que ha tancat la seva intervenció adreçant-se al nou entrenador: "Tito, des de la junta directiva sempre estarem al teu costat. Som-hi, que tots junts ens ho passarem molt bé".

De la seva banda, el director esportiu del club, Andoni Zubizarreta, ha dit que el nou entrenador "sap què és estar a un equip com el Barça, ho ha viscut des de dins". "Dels èxits que hem aconseguit fins ara, una part també és seva. Sap l'exigència i l'obligació que cal. Jo a tot el que ha dit el president afegiria que l'hem triat perquè s'atreveix. Ell té il·lusió, però també sap l'exigència i sap d'on venim i cap a on hem d'anar. Sap que ha de complir amb unes expectatives altes. El Tito sap que això es construeix dia a dia, aquesta és l'ànima del que ens mou", ha conclòs.

stats