Barça
Esports Barça 22/08/2011

Sandro Rosell: "El primer en demanar que no es denunciés a Mourinho va ser Tito Vilanova"

Sandro Rosell ha parlat durant el Congrès de Penyes blaugrana i ha volgut dir la seva sobre el darrer clàssic amb el Madrid.

Redacció
2 min
Alexis, Sandro Rosell i Cesc.

BarcelonaEl president, acompanyat de Cesc Fàbregas i Alexis Sánchez, ha comentat que "abans de fer balanç vull tancar un tema: l'actitud del senyor Mourinho. Us explico perquè hem decidit no denunciar". Segons Rosell, "el cos et demana fer-ho, però després de parlar amb Zubizarreta, Guardiola i Vilanova, per consens es va decidir que res afectes la part esportiva. Tito Vilanova va ser el primer en demanar que no denunciéssim a Mourinho, a qui l'opinió pública ja ha jutjat. Hi ha hagut consens entre tots els del club per no denunciar i no convertir-lo en la víctima".

Rosell ha afegit que "no pots ser que es vegin aquests espectacles, perquè acabarem matant-nos pel carrer i s'ha de posar seny", recordant com l'autocar amb la directiva del Barça va ser apedregat en arribar al Bernabéu. El president ha afegit que durant aquell incident va veure nens amb "cara de ràbia" i això no pot ser. "Cal posar seny. Si voleu una junta directiva charlatana i bravucona, nosaltres no ho som. No som una junta que xerri massa i provoqui, som diferents".

El president però, no ha deixat de dir sobre la Supercopa que "nosaltres veníem de la platja i s'ha guanyat el trofeu davant d'un equip molt més ben preparat".

L'àrea econòmica, millorada

Rosell també ha analitzat altres aspectes del club, com la situació de l'economia. "L'àrea econòmica ja no està tan malament, hem reduït el deute". Sobre l'àrea, social, el president ha afirmat que "no ens ha resultat fàcil rebaixar l'excessiva politització del club" en referència a la Junta Directiva de Laporta. "Ara el club és mes transversal i plural. No està tant polititzat". Rosell ha començat el seu discurs saludant en català, castellà, anglès, gallec i basc.

stats