BARÇA
Esports Barça 28/09/2011

Rosell, sobre el tema Laporta: "El tema està tancat, no tenim res a dir"

Després de les declaracions de Pep Guardiola, el president blaugrana diu a TV3 que el club no es posiciona i que només volen "parlar de futbol"

N. García
1 min
Pep Guardiola i Sandro Rosell van escenificar la bona sintonia entre tots dos dimarts abans de l'entrenament a Minsk.

BarcelonaSandro Rosell ha parlat aquesta nit als micròfons de TV3 per primer cop després de les paraules de Pep Guardiola en què donava suport a Joan Laporta. "El club no té cap posició, és un tema que està tancat. Per a nosaltres tot està molt bé i pinta molt bé. No cal donar més voltes. És un tema que ha passat a la història del club, no se n'ha de parlar més", ha dit Rosell.

El president blaugrana no ha volgut reconèixer o desmentir si han recomanat al soci Vicenç Pla que retiri la demanda contra Laporta i la seva junta directiva: "Nosaltres no tenim res a dir. Només volem parlar de futbol i, per sort, tot pinta molt bé ara i per al futur. Tota la resta no ve al cas".

Rosell ha dit que contra el BATE tenien ganes de guanyar per dedicar-li el triomf a Chus Pereda, mort aquest dimarts al matí. "Teníem ganes de guanyar i de recordar-nos-en d'ell. Li hem dedicat el triomf. Vull agrair també al BATE que ells també s'hagin posat el braçal, és un detall", ha comentat Rosell, que sobre el partit ha dit: "Hem jugat molt bé, Xavi, Messi... tots han fet un gran partit".

stats