PENYES
Esports Barça 20/08/2012

Sandro Rosell es mostra satisfet amb la feina de Vilanova i recorda que el futur del Camp Nou passarà per un referèndum

Rosell ha tancat el 33è Congrés de Penyes del Futbol Club Barcelona recordant la feina de Pep Guardiola

Ara
1 min
Sandro Rosell durant el seu discurs al Congrés de Penyes

BarcelonaEl president del club ha remarcat la importància de les penyes en el creixement del Barça i de la seva afició. A més, Rosell ha aprofitat l'acte per repassar la temporada passada, i ha assegurat que "va ser la millor temporada de la història del club pel que fa a quantitat, amb 17 títols de les seccions". El president blaugrana ha valorat el debut del nou entrenador: "Veig Tito Vilanova molt segur de si mateix i tenim els millors jugadors", ha dit en un to optimista. Rosell ha recordat quan li va proposar que fos el màxim responsable de l'equip: "Només vaig preguntar a Tito: '¿Ser entrenador et fa il·lusió o no?' Els seus ulls plens d'il·lusió van fer que no calgués resposta". "No vull deixar passar l'oportunitat d'agrair una vegada més la feina de Pep Guardiola. Ha estat un luxe", ha afegit.

Sandro Rosell ha insistit en la idea d'un referèndum per decidir si es construeix un nou Camp Nou o es reforma l'actual. El president ha deixat clar que s'ha de reduir "el deute per afrontar els projectes pendents al Palau i al Camp Nou".

Jordi Alba, protagonista

Jordi Alba ha aparegut uns minuts per presentar-se davant les penyes. Alba s'ha mostrat content d'haver estat partícip de la construcció de la nova Masia: "Em sento orgullós d'haver posat la primera pedra de la nova Masia".

stats