Barça
Esports Barça 07/06/2011

La penya Sang Culé se suma a la campanya per salvar les seccions no professionals

Aquest grup d'animació jove, que és molt visible en tots els partits de bàsquet, recorda que si el Barça és més que un club és per això, i que la despesa és "minúscula"

Redacció
1 min

BarcelonaLa penya del Barça més activa del Palau Blaugrana, Sang Culé, ha enviat un comunicat per sumar-se a les mostres de suport a les seccions no professionals i demanar a la junta directiva que s'ho repensi perquè si el Barça és més que un club per tenir tantes seccions de tants esports.

Sang Culé, Cor Català, grup d'animació independentista i d'esquerres, del FC Barcelona, que enguany celebra el seu 20è Aniversari, manifesta la seva preocupació i la seva disconformitat a la retallada que es volen fer a les seccions tan professionals com no professionals del nostre club. Si el BARÇA, és més que un club, és a part pel que representa, per la seva gran quantitat de seccions, que setmana rere setmana suen la samarreta i llueixen els colors blaugranes arreu del món.

Entenem, que estem en una GREU crisi econòmica, que afecta a totes i a tots, però, després d'haver guanyat la quarta Champions, d'haver signat un acord milionari amb Qatar Foundation, considerem que ÉS EL MOMENT PER SEGUIR APOSTANT PER TOTES LES SECCIONS DEL NOSTRE CLUB, i buscar les fòrmules perquè puguin arribar a no ser deficitàries. A més a més, cal tenir present que el pressupost de les seccions és un percentatge minúscul del pressupost del nostre club.

Des del nostre col·lectiu seguirem defensant i animant, en la mesura del possible, totes les seccions del FC BARCELONA.

Visca el Barça, Visca Catalunya i Visca les Seccions!!!

SANG CULÉ * COR CATALÀ

stats