Barça
Esports Barça 20/03/2011

Busquets bateja el 'seu' estadi de Badia del Vallès

L'ajuntament del municipi va decidir posar el nom del jugador del Barça al camp municipal de la població vallesana

Redacció
1 min
Sergio Busquets, en la presentació del nom de l'estadi

Badia del VallèsSergio Busquets ha batejat el 'seu' estadi de Badia del Vallés, després que l'ajuntament de la ciutat decidís canviar el nom de l'Estadi Municipal i posar-hi el del futbolista del Barça. Un homenatge de la seva ciutat natal a un dels veïns més il·lustres.

A l'acte, a més de les autoritats locals, també hi han assistit els blaugranes Xavi Hernández i Pedro Rodríguez, dues visites no previstes que han volgut estar al costat del seu company de vestidor en un dia tan especial.

En el bateig de l'estadi, Sergio Busquets també va parlar de l'actualitat de l'equip, i ha dit que “hem de continuar com fins ara. Si seguim guanyant els nostres partits i mirant de fer el nostre futbol farem una temporada molt bona. La veritat és que afrontem la part final de la Lliga amb moltes ganes i il·lusió”.

El migcampista s'ha mostrat satisfet amb els tres punts sumats davant del Getafe però sobretot per poder dedicar la victòria al seu company Eric Abidal: “La setmana no va començar bé amb la notícia de la malaltia d’Abidal però per sort després tot ha sortit bé. És un jugador molt fort físicament i mentalment i segur que es recuperarà aviat. És clar que li dediquem la victòria”.

stats