LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 07/03/2011

Busquets: "Jo m'ofereixo voluntari per jugar de central, però també hi ha Milito"

El migcampista de Badia diu que està preparat per jugar en el lloc de Piqué, i adverteix que no es poden refiar perquè Van Persie finalment ha viatjat

Albert Solé
2 min
Sergio Busquets, durant la roda de premsa prèvia al partit contra l'Arsenal.

BarcelonaSergio Busquets tindrà un paper clau en el partit de demà al Camp Nou contra l'Arsenal. Si finalment ha de jugar de central perquè Guardiola el prefereix a ell que a Milito per suplir Piqué, Busquets assegura que se sent preparat per afrontar el repte: "Jo em trobo bé de central, a València em vaig sentir bé, tot i que no sóc l'única opció", explica, tot i que també recorda que l'any passat ni Piqué ni Puyol van poder jugar la tornada de quarts contra l'Arsenal, "i tot va sortit molt bé".

A més, si Guardiola considera que ell és qui ha de fer parella amb Abidal al centre de la defensa, no serà el mateix tenir davant de davanter a Van Persie que al danès Bendtner: "Van Persie té més mobilitat i Bendtner és més una referència". I és que tot i que semblava que la baixa de l'holandès seria llarga, al final ha entrat en una convocatòria de 19 de Wenger: "Van persie ha viatjat, hem d'estar al cas".

En canvi, si a Busquets li toca jugar en la seva posició natural, la de migcampista, sap que al davant es trobarà a Cesc i a Wilshere. "L'Arsenal guanya moltíssim amb Cesc", comenta el de Badia sobre el català, mentre que a Wilshere li augura un gran futur: "És un jugador jove que apunta maneres, té qualitat i s'associa bé amb els companys, té un bon passe i té l'agressivitat necessària".

Pel que fa al partit en sí, Busquets confia en el Barça i que passaran l'eliminatòria. De fet, ha assegurat a una pregunta sobre què suposaria quedar eliminats, que ni tan sols s'ho ha plantejat.

Jo em trobo bé de central tot i que nosóc l'única opció

stats