LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 16/05/2011

La UEFA no sanciona Sergio Busquets i contradiu el comunicat del Madrid

El Comitè de Control i Disciplina de la UEFA ha confirmat que no castiga el jugador vallesà i que ha estudiat el cas "a partir d'un informe presentat pel Reial Madrid"

Toni Padilla
1 min
Busquets i Pepe intenten atrapar la pilota  / ALBERTO MARTÍN

BarcelonaSegons un comunicat oficial de la UEFA, "no hi ha proves sòlides i convincents" que determinin si aquest insult va existir, per la qual cosa Busquets podrà ser a la final de Londres. El Barça ha confirmat a aquest diari que ja ha rebut la notificació oficial i Busquets podrà jugar.

En contra del que va assegurar el club que presideix Florentino Pérez en un comunicat, la UEFA reconeix que ha estudiat el cas "a partir d'un informe presentat pel Reial Madrid".

Després de rebre l'informe del Reial Madrid, l'expedient disciplinari es va iniciar amb la denúncia d'un informador arbitral –el mateix que va acusar Iniesta de provocar una targeta contra el Xakhtar, el suís Jean Samuel Leuba– i es basava en la lectura de llavis del jugador blaugrana sobre una imatge de televisió certament confusa. Segons la versió del club blanc, Busquets hauria dit "mono, mono". Però el jugador defensa haver dit "mucho morro".

El Comitè de Control i Disciplina de la UEFA es va reunir diumenge a través d'una videoconferència. Malgrat que una agència de notícies del Brasil va publicar que Busquets seria perdonat ja diumenge, el Barça no ha rebut cap comunicació oficial fins dilluns al matí.

A més, la UEFA ha desestimat el recurs del Reial Madrid respecte a les seves protestes contra el comportament dels jugadors del Barça. El club blanc haurà de pagar el cost del procés.

stats