LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 16/05/2011

La UEFA farà públic aquest dilluns si sanciona a Sergio Busquets

La UEFA, a través del seu Comitè de Control i Disciplina, ha de fer públic avui que fa amb el cas de Sergio Busquets, a qui s'ha obert un expedient per insults racistes a Marcelo.

Toni Padilla
1 min
Busquets i Pepe intenten atrapar la pilota  / ALBERTO MARTÍN

BarcelonaL'expedient disciplinari es va iniciar per la denúncia d'un informador arbitral -el mateix que va acusar Iniesta de provocar una targeta contra el Xakhtar, el suís Jean Samuel Leuba- i es basa en la lectura de llavis del jugador blaugrana sobre una imatge de televisió certament confusa. Segons Leuba, Busquets hauria dit "mono, mono". Però el jugador defensa haver dit "mucho morro".

El comitè de Control i Disciplina de la UEFA es va reunir ahir a través d'una videoconferència. Malgrat que una agència de notícies del Brasil va publicar que Busquets seria perdonat, el Barça ha reconegut no saber res del veredicte, que es farà públic aquest dilluns.

Al Barça hi ha cert optimisme doncs els experts afirmen que la imatge de vídeo no és una prova prou clara, tot i que també són conscients de que en els afers de racisme la UEFA sol actuar amb duresa. De fet, si Busquets es sancionat – poden ser entre dos i cinc partits –, el Barça tindria temps per presentar un recurs doncs la comissió es reuneix de nou dimecres abans de la final de l'Europa League, a Dublín. El club doncs, confia en poder disposar del jugador vallesà en la propera final de la Lliga de Campions davant del Manchester United.

stats