Barça
Esports Barça 29/09/2011

Silvio Berlusconi: "El Milan és més fort que el Barça"

El propietari del Milan i primer ministre italià està convençut que l'equip llombard és "ho guanyarà tot"

Efe
1 min
BERLUSCONI FA UNA CRIDA A la solidaritat nacional El president italià ha demanat als ciutadans que comprin deute públic i no facin cas de les pressions dels mercats que, segons la seva opinió, ignoren la realitat del país.

RomaEl propietari del Milan i primer ministre italià, Silvio Berlusconi, està convençut que l'equip llombard és "més fort que el Barça i que "ho guanyarà tot".

Berlusconi va fer aquestes declaracions davant d'un grup de diputats del seu partit amb els quals celebrava de manera anticipada el seu 75 aniversari -que es compleix aquest dijous- en comentar la victòria del seu equip contra el modest conjunt txec Viktoria Plzen per 2-0 en la fase de grups de la Lliga de Campions, segons informen els mitjans de comunicació italians.

"Ho guanyarem tot", va destacar el dirigent conservador, content perquè, a més, el davanter Antonio Cassano va marcar el gol 2.000 del Milà de l'era Berlusconi.

El Milan lidera el grup H, empatat a punts amb el Barça. Tots dos equips es van enfrontar el 13 de setembre i van empatar a dos gols.

stats