BARÇA
Esports Barça 20/04/2011

Solidaritat denunciarà la federació si l'himne espanyol sona massa alt a Mestalla

El candidat per Barcelona Santiago Espot demana que els aficionats del Barça dediquin una xiulada de protesta per la “imposició barroera” de l’himne

Redacció
1 min
Santiago Espot és el candidat de SI a l'alcaldia de Barcelona / SI

BarcelonaSolidaritat Catalana denunciarà la Federaració Espanyola de Futbol per fer sonar l'himne espanyol a un nivell perillós. SI creu que fer servir un equip de so amb una potència de 120 Db, quan el soroll màxim permès en circumstàncies especials i prèvia autorització és de 90 Db, pot constituir un atemptat contra la salut pública. Santiago Espot, el candidat de SI a l'alcaldia de Barcelona, creu a més que el gest “és propi de ments malaltisses” i demana que els aficionats del Barça xiulin com a mètode de protesta contra aquesta “imposició barroera”.

Solidaritat ha demanat oficialment a l'Ajuntament de València que exigeixi a la federació el compliment de la normativa vigent que regula els nivells acústics permesos. Segons la formació independentista, el motiu d’augmentar el soroll permès ha estat “l’intent desmesurat de fer callar una xiulada contra el rei” a l’estadi de Mestalla. Espot ha demanat que la xiulada es produeixi de tota manera i serveixi per expressar la protesta contra una “imposició barroera que posarà en perill l’estat de salut de tots els assistents, entre els quals també hi haurà nens i persones d’edat avançada”.

stats