LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 17/04/2012

Iniesta i Stamford Bridge: El gol que va canviar la història del Barça

El Barça torna avui a Stamford Bridge, per entrenar a la gespa on el jugador de Fuentealbilla va marcar un gol històric

Nuria García
1 min
MOMENT HISTÒRIC 
 Iniesta reconeix que el gol a Stamford Brigde el va fer viure un moment molt especial i diu que l'enorgulleix saber que va fer feliç molta gent.

BarcelonaDe gols n'hi ha de molts tipus. Alguns són espectaculars, d'altres importants, d'altres valen un títol. I n'hi ha alguns que marquen un abans i un després. Això és el que va suposar el gol d'Andrés Iniesta a Stamford Brigde el 6 de maig del 2009. La història, de fet, és prou coneguda: quan alguns ja havien perdut l'esperança, Andrés Iniesta va rebre a la frontal de l'àrea una pilota de Leo Messi al minut 93. I no s'ho va pensar dos cops. Va colpejar-la amb totes les seves forces fins a envia-la al fons de la xarxa. La genialitat del manxec va suposar un esclat d'alegria en el si de l'afició culer.

El Barça va aterrar ahir a Londres i avui tornarà a l'escenari dels fets per entrenar-se. Serà el primer cop que Iniesta tornarà a Stamford Bridge, on demà es juga l'anada de les semifinals de Champions.

Al diari ARA avui recordem aquell gol amb la participació dels lectors, que ens han explicat com el van viure i les paraules d'Andrés Iniesta, amb els articles d'Ernest Folch i Toni Padilla.

stats