LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 03/02/2011

El porter de l'Arsenal Łukasz Fabiański no podrà jugar contra el Barça

El porter polonès de l'Arsenal pateix una lesió a l'espatlla que el mantindrà sense jugar fins a la propera temporada

Toni Padilla
1 min
El porter polonès de l'Arsenal Lukasz Fabianski

BarcelonaUna nova lesió al rival europeu del Barça. Si el marsellès Samir Nasri és dubte per als partits dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant del Barça, el porter polonès Łukasz Fabiański ja està descartat perquè pateix una lesió a l'espatlla que el deixarà sense jugar tota aquesta temporada. L'internacional de 25 anys d'edat no ha jugat des del 0-0 de l'Arsenal amb el Manchester City el darrer 5 de gener.

El tècnic de l'Arsenal, Arsene Wenger, ha manifestat: "Tenim una mala notícia de Fabianski, ja que necessita cirurgia a l'espatlla. Ha decidit sotmetre's a l'operació a Alemanya després d'haver vist uns especialistes. Això significa que la seva temporada s'ha acabat". Łukasz Fabiański era el titular a la porteria gunner des de el darrer setembre, quan Manuel Almunia va patir una lesió al turmell.

Des de la lesió de Fabianski, el jove Wojciech Szczesny (també polonès) ha començat set dels últims vuit partits de l'Arsenal com a titular i ha impressionat pel seu bon nivell. El darrer diumenge Almunia va retornar a la titularitat en el partit de copa davant del Huddersfield, el seu primer partit en quatre mesos. Però en lliga el navarrès ha perdut la titularitat, com va quedar clar dimarts quan Szczesny va ser titular davant de l'Everton. De fet, Arsene Wenger ja ha anunciat que el proper partit de lliga serà de nou per al polonès.

stats