LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 25/04/2012

John Terry demana perdó als seguidors del Chelsea després de la seva expulsió al Camp Nou

El capità del Chelsea va ser expulsat després de donar un cop de genoll al blaugrana Alexis. Tant ell com Ivanovic, Meireles i Ramires no jugaran la final per sanció

Efe
1 min
John Terry, en el moment de l'expulsió / ADRIAN DENNIS / AFP PHOTO

LondresEl capità del Chelsea, John Terry, s'ha disculpat davant els aficionats de l'equip 'blue' després de la targeta vermella que va veure en la trobada d'aquest dimarts de tornada de semifinals de Lliga de Campions i que li impedirà disputar la final del torneig.

"Sento que he fallat als meus companys, ja els vaig demanar perdó a ells, ara vull disculpar-me amb els aficionats", ha dit l'internacional anglès, segons recull la cadena pública britànica BBC. "L'expulsió té mala pinta en la repetició, la veritat. És cert que vaig aixecar el genoll, però espero que la gent que em coneix sàpiga que no sóc aquest tipus de jugador", ha explicat Terry.

Terry va ser expulsat en el minut 37 de la primera part després de donar un cop de genoll al davanter xilè del Barça Alexis Sánchez. "Quan vaig veure la targeta vermella estava perplex, però vista la repetició saps que és expulsió. Hem merescut passar a la final de la Lliga de Campions i em fa molt mal perdérmela", ha declarat.

A més de Terry, el conjunt londinenc no podrà comptar amb el defensa Branislav Ivanovic ni amb els migcampistes Meireles i Ramires, suspesos per acumulació d'amonestacions, i que es perdran la final del proper 19 de maig a l'Allianz Arena de Munic.

stats