Esports Barça 19/08/2011

Mourinho i #eldelbigote ja tenen la seva samarreta de la Supercopa

"Dit i fet" és l'eslògan escollit per rememorar l'agressió del tècnic blanc a Tito Vilanova. L'home del bigoti que apareix al mig de la imatge s'ha convertit en protagonista accidental del succés

Redacció
2 min
Samarreta en honor a Francesc Satorra, conegut com "El del bigoti" / ShirtCity

BarcelonaMourinho i #eldelbigote ja tenen la seva samarreta de la Supercopa. Llàstima que el fet que les motiva sigui l'agressió de l'entrenador blanc a Tito Vilanova. El fet li ha merescut l'eslògan "Dit i fet" en una samarreta que Productes de la Terra ofereix per 14 euros. L'home del bigoti que apareix al mig de la imatge s'ha convertit en protagonista accidental del succés, i el web ShirtCity ha posat a la venda una samarreta en un àmplia gamma de colors per 13,90 euros, amb la imatge de la seva cara acompanyada del text “The Observer”.

"El del bigoti", un dels treballadors més veterans del club

S'ha convertit en un dels protagonistes de la Supercopa, per la seva aparació accidental al centre de la imatge més polèmica del partit. Però, tal com avancen diversos mitjans digitals, no és un desconegut, sinó un dels treballadors més veterans del club blaugrana.

L'home del bigoti que apareix al mig de la imatge, just en el moment en què Morinho protagonitza la famosa escena del dit a l'ull a Tito Vilanova, a les acaballes de la tornada de la Supercopa d'aquest dimecres, s'ha convertit en un dels protagonistes més accidentals de la jornada. Però el ja batejat com “El del bigoti” no és un desconegut i, tal com han avançat alguns mitjans digitals, es tracta d'un dels treballadors més veterans del club blaugrana. Francesc Satorra fa 30 anys que treballa d'encarregat del túnel dels vestidors del Camp Nou i una de les seves tasques principals és avisar per megafonia de l'entrada dels jugadors al terreny de joc.

L'etiqueta #eldelbigote és trending topic a Twitter des de la matinada de dijoustrending topic, poc després del final del partit, però això no és tot: Francesc Satorra té, en el seu honor, la pàgina a Facebook “El paio del bigoti darrere de Mourinho i 'Pitu' Vilanova” –amb més de 5.300 fans– i, des d'ahir, també gaudeix d'una entrada pròpia a la Wikipedia.

stats