Barça
Esports Barça 09/07/2011

Thiago Alcántara no està preocupat per la possible arribada de Cesc Fàbregas al Barça

El migcampista, que ha renovat el seu contracte amb el Barça, ha recordat que des que ha jugat com a blaugrana "sempre hi ha hagut competitivitat"

Redacció
1 min
Els diners anglesos, claus en el mercat de fitxatges del Barça

AndorraEl migcampista Thiago Alcántara, que ha renovat recentment el seu contracte amb el Barça, no tem la competència que li podria crear la hipotètica arribada de Cesc Fàbregas, ja que ha recordat que des que ha jugat com a blaugrana "sempre hi ha hagut competitivitat".

En unes declaracions realitzades a Andorra, seu d'un campus de futbol amb el qual col·labora, Thiago fins i tot ha alabat la possibilitat que Cesc Fàbregas arribi a fitxar pel Barcelona, perquè milloraria la qualitat de la plantilla.

"Des que vaig arribar al Barça sempre hi ha hagut competitivitat, i sempre n'hi haurà. Hi ha jugadors de molta qualitat i, vingui qui vingui, serà benvingut", ha insistit el jugador blaugrana.

Thiago ha explicat que està molt satisfet de jugar en "el millor equip del món" i ha insistit que la seva intenció, quan es va rumorejar la seva possible sortida del club, sempre va ser quedar-se al Barça.

"He estat tranquil i centrat en l'Eurocopa. Ha resultat ràpid posar-nos d'acord quant a la renovació", ha insistit la jove promesa barcelonista.

stats