PRIMER EQUIP
Esports Barça 31/12/2011

Thiago: "Tot el món pensa i creu que Messi guanyarà la Pilota d'Or. És el número 1"

El migcampista ha protagonitzat la darrera roda de premsa del 2011 i ha demanat "progressar i continuar aprenent" per al 2012

Ara
1 min

BarcelonaThiago, qui va viure un estiu mogut en on es va parlar de la seva sortida del club, ha comentat que "el repte per al 2012 és progressar encara més i continuar aprenent dels companys. A nivell col·lectiu, volem seguir la línia d'aquests últims temps, que han estat fabulosos". En fer balanç del 2011, el fill de Mazinho ha dit que "ha estat un any grat, tant a nivell personal com a nivell familiar. Ni en els meus millors somnis pensava acabar l'any com ho he fet".

Thiago ha parlat sobre Lionel Messi, de qui ha dit que espera veure com guanya la Pilota d'Or el proper 9 de gener: "Tot el món pensa i creu que és el gran favorit. És el número 1 en aquest esport i crec que se'l mereix per l'any que ha fet. No deixa de sorprendre'ns. És capaç de fer qualsevol cosa amb la pilota. Té unes característiques úniques i és un plaer jugar amb ell".

Suar els torrons

Thiago ha recordat que en el futbol mai es repeteixen els partits en referència al 8-0 en lliga davant de l'Osasuna, primer rival del 2012 a la Copa, i ha fet broma en comentar que "sempre costa digerir el torró, però crec que tots hem tornat sense cap problema i en perfectes condicions".

stats