Barça
Esports Barça 17/06/2011

Thiago: "Mentiria si digués que el meu somni és triomfar al Barça, és triomfar en el futbol"

El jugador del Barça ha comentat en una entrevista a EFE Guardiola sempre ha confiat amb ell, i que té 2 anys de contracte encara amb el Barça

Redacció
1 min
Bojan parla amb Thiago i Mata durant el partit contra Anglaterra.

Silkeborg (Dinamarca)Thiago Alcántara no deixa a ningú indiferent quan juga a futbol, però també quan concedeix entrevistes. Avui ha parlat amb el periodista de l'agència EFE Roberto Morales en la concentració amb la selecció espanyola sub-21 que està disputant l'Europeu a Dinamarca, i ha deixat anar una frase que segurament portarà cua. "Mentiria si digués que el meu somni és triomfar al Barça, el meu somni és triomfar en el futbol. Vull ser un jugador que la gent recordi per sempre", ha dit.

Thiago té encara dos anys de contracte amb el Barça, i a partir d'aquest estiu ja forma part de la primera plantilla de ple dret, però també sap que si arriba Cesc Fàbregas tindrà molt més difícil la titularitat, i fins i tot podria entrar en l'operació en forma de cessió o traspàs. Thiago, però, diu que ell està tranquil ara centrat amb la selecció, i que quan torni de les vacances, "ja veurem". "Guardiola és un entrenador que durant aquests anys m'ha demostrat la seva confiança", ha comentat.

stats