Barça
Esports Barça 15/09/2012

Tito Vilanova: "En aquests camps més freds sempre costa sortir amb les piles carregades. I ho hem fet"

L'entrenador del Barça s'ha mostrat molt satisfet per haver aconseguit guanyar els 12 punts dels 12 possibles a la Lliga. "Això és el més important", ha dit

M. Molina
1 min

BarcelonaDesprés de guanyar per 1 a 4 al camp del Getafe, l'entrenador del Barça s'ha mostrat molt satisfet amb els tres punts aconseguits, i també per la manera com els seus jugadors han disputat els 90 minuts. "Sabíem de les dificultats de la temporada passada i crec que hem controlat bé el partit. Hem guanyat i hem pogut fer algun gol més", ha dit. Tito Vilanova no s'ha pogut asseure a la banqueta perquè ha complert el segon partit de sanció per l'expulsió a Pamplona.

"L'any passat vam perdre a Getafe i a Pamplona, dos camps complicats. Sempre és bo haver aconseguit la victòria, però queden igualment 17 sortides fora de casa", ha dit l'entrenador, respecte a l'inici de Lliga, en què l'equip ha aconseguit els 12 punts dels 12 possibles. "Això és el més important", ha dit.

De fet, l'entrenador ha destacat que els jugadors hagin sortit al 100% des del primer minut. "En aquests camps l'ambient és més fred i a vegades costa que el jugador estigui amb les piles carregades des de l'inici. I penso que avui hem sortit molt bé", ha comentat.

Preguntat sobre l'alineació titular, el de Bellcaire d'Empordà ha justificat l'absència de Messi i Alves a l'equip titular pels partits de seleccions. "Els jugadors sempre tornen cansats, sobretot els que s'han vist perjudicats pel 'jet lag'. He fet l'alineació pensant amb els que estaven més frescos. De fet, Messi hauria pogut jugar d'entrada, però ho he parlat amb ell", ha assegurat.

D'altra banda, i sobre la lesió de Puyol –estarà entre 4 i 6 setmanes de baixa– ha comentat que "sempre és un problema" perquè "aporta molt d'ordre en defensa". "En els últims anys sempre hem tingut problemes amb els centrals per les lesions", ha lamentat.

stats