BARÇA
Esports Barça 15/06/2012

Tito Vilanova: "Perdré totes les comparacions amb el Pep, totes"

El nou entrenador del Barça ha dit que, quan li van plantejar ser tècnic del primer equip, el primer que li va dir a Zubizarreta va ser que, si la decisió no agradava a Guardiola, no caldria parlar-ne més

Ara
2 min
Tito Vilanova i Pep Guardiola a la banqueta del Vicente Calderón

BarcelonaTito Vilanova s'ha referit a Pep Guardiola durant la roda de premsa de presentació com a nou entrenador del Barça. "Gràcies Pep, el meu amic, que l'estimo com un germà per poder tornar al Barça, per treballar al seu costat. Han estat cinc anys de somni. Gràcies Pep", ha dit Vilanova tot just començar la roda de premsa.

El nou tècnic ha dit que no està angoixat per les comparacions que es puguin fer entre ell i Pep Guardiola: "Perdré totes les comparacions amb el Pep, totes. No vull comparar-me amb ningú. Tant de bo guanyem més títols, però creieu-me que cap em farà més il·lusió que tots els 14 que hem guanyat", ha dit, i ha afegit: "No em preocupen les comparacions, faré les mateixes hores que feia, treballaré amb la mateixa intensitat... com sempre".

Vilanova ha estat clar: "En el moment que m'ofereixen agafar el primer equip del Barça el Pep m'hagués dit que descansés amb ell, jo segurament hagués descansat. Si ell hagués marxat a un altre equip, segurament jo no estaria avui assegut aquí". A més, el nou tècnic ha explicat que, abans de prendre la decisió, va parlar amb Andoni Zubizarreta, el secretari tècnic. "Jo li vaig dir a l'Andoni que si hi hagués alguna possibilitat que aquesta decisió no li agradés al Pep, que no calia parlar-ne més".

El tècnic ha dit que la relació amb Guardiola és igual que sempre. "Després de la roda de premsa del comiat de Guardiola, li vaig dir a en Pep que si no venia o jo anava a casa seva a prendre una copa de cava i a sopar abans d'una setmana, és que alguna cosa passava. No vam trigar ni tres dies en trobar-nos. La nostra relació a més, va més enllà, també hi ha la relació de les nostres senyores", ha apuntat Vilanova.

stats