BARÇA
Esports Barça 14/09/2012

Tito Vilanova: "La millor manera d'acabar amb el virus FIFA és guanyar el partit contra el Getafe"

El tècnic blaugrana parla davant els mitjans de comunicació abans del partit de Lliga contra el Getafe

Ara
2 min
Leo Messi saluda Tito Vilanova

BarcelonaEl tècnic del Barça, Tito Vilanova, ha parlat sobre el partit que aquest dissabte enfrontarà el conjunt blaugrana al Getafe. "El Getafe l'any passat es va tancar molt al darrera i ens feia jugar per les bandes. I a casa, en la segona volta, va ser semblant. I si l'any passat els hi va anar bé, jo com a entrenador aquest any repetiria el mateix", ha dit el tècnic, que ha afegit: "El camp del Getafe és complicat. Allà ells ja han guanyat el Madrid aquest any", ha recordat Vilanova per dir que l'equip se centra només en el partit de dissabte i no en el clàssic.

Sobre la tornada de Thiago, Vilanova ha afirmat: "Thiago té moltes ganes de tornar a jugar. Ràpidament agafa el to físic i té opcions de jugar". I sobre Villa, ha assegurat: "Està per jugar. Arriba un moment que ja pot jugar més de 45 minuts. Això ho marcarà el partit, però jo cada dia el veig millor entrenant". L'entrenador ha destacat que Puyol també pot jugar, tot i que hauria de portar la màscara amb la que s'està entrenant aquests dies.

Respecte els jugadors que han tornat lesionats de les seves seleccions, Vilanova ha explicat: "Alves estava bé i per això va poder jugar" i, sobre Alexis, ha dit: "Alexis s'ha lesionat a la selecció però també s'ha lesionat també amb nosaltres. Porta molts partits seguits i hi ha aquest canvis horaris. Estem obligats a cedir els jugadors a les seleccions, no hi podem fer res". Els tres jugadors que són baixa per jugar al camp del Getafe –Jordi Alba, Alexis i Iniesta– han fet que Vilanova hagi de modificar el seu plantejament inicial per aquest cap de setmana. Tot i això, Vilanova ha estat clar: "La millor manera d'acabar amb el virus FIFA és guanyar el partit contra el Getafe".

Preguntat sobre com es troba Messi, que és l'únic jugador que ha disputat tots els minuts –tant al Barça com amb la seva selecció–, l'entrenador ha comentat: "He parlat amb ell i m'ha comentat que es troba bé. Dissabte li preguntaré com està, igual que a la resta de jugadors que han fet viatges llargs. Depenent de com estiguin, decidirem".

Sobre Deulofeu, ha dit: "És un jugador del B a qui hem convocat per les baixes. El més important és que el seu rendiment també sigui bo al filial".

Preguntat per l'estat de Cesc Fàbregas, Vilanova ha assegurat que el migcampista d'Arenys "és un jugador que seria titular en qualsevol equip del món". "No estic massa d'acord amb el fet que el Cesc no ha estat bé en els últims partits, crec que ha estat bé. Però si veiem que no pot treure la seva qualitat, potser hauré de pensar que la culpa la tinc jo per no poder treure el millor rendiment d'un jugador d'aquest nivell".

stats