Barça
Esports Barça 18/05/2012

El Barça, amb gana de títols

L'equip de futbol i les quatre seccions professionals del club sumen 13 títols aquesta temporada i encara tenen cinc campionats en joc per intentar superar el rècord de 16 trofeus

àlex Gozalbo
1 min
Els jugadors del Barça, recollint el trofeu del Mundial de Clubs / GETTY

BarcelonaEl Barça de futbol i les quatre seccions professionals sumen 13 títols aquesta temporada. El rècord està en 16 trofeus, bagatge que va aconseguir la campanya passada.

Amb el darrer títol aconseguit pel Barça d'hoquei patins, el club acumula un palmarès de 300 títols entre les quatre seccions professionals. Els trofeus es desglossen de la següent manera: 73 de bàsquet, 115 d'handbol, 101 d'hoquei patins i 11 de futbol sala.

El club blaugrana encara aspira aquesta temporada a cinc títols:

Lliga Asobal (handbol)

El Barça Intersport té la Lliga Asobal a la butxaca. A l'equip que entrena Xavi Pascual li queden dues jornades en les quals haurà de jugar contra el Reale Ademar de Lleó i el Torrevella.

Lliga de Campions (hoquei patins)

El Barça inicia aquest dijous la disputa de la Final a Vuit de la Lliga de Campions a Lodi (Itàlia). El primer rival de l'equip que entrena Gaby Cairo serà l'Oliveirense.

Lliga Endesa (bàsquet)

El Barça Regal, vigent campió de la Lliga Endesa, va començar dijous els 'play-off' pel títol. El rival de l'equip que entrena Xavi Pascual als vuitens de final és el Lucentum Alacant.

LNFS (futbol sala)

El Barça Alusport, que no ha pogut acabar la temporada regular en primera posició, disputarà els 'play-off' pel títol. El rival de l'equip que entrena Marc Carmona als quarts de final, que comencen aquest dissabte, serà el Carnicer Torrejón.

Copa del Rei (futbol)

El darrer partit de Pep Guardiola a la banqueta del Barça serà la final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club.

stats