Barça
Esports Barça 21/12/2011

Toni Freixa anuncia que el Barça restringirà la venda d'entrades per evitar els incidents de Milà

El club ha detectat que entre 2.000 i 2.500 localitats van anar a parar a les mans dels aficionats italians, i limita que una mateixa persona pugui recollir-ne un màxim de 8

Martí Molina
2 min
Toni Freixa.

BarcelonaToni Freixa, el portaveu de la junta directiva del Barça, ha sortit aquest dimecres en roda de premsa per exposar quins van ser els temes que es van tractar en l'última reunió de l'any de l'executiu del club –dimarts–. Un dels punts principals que es va tractar van ser els incidents produïts en el partit de Champions a Milà, on més de 2.000 localitats que pertanyien als seguidors blaugranes van anar a parar a les mans dels aficionats locals.

Freixa ha explicat que la junta ha dectectat que "a la zona de seguidors del Barça, entre 2.000 i 2.500 seguidors eren del Milan", i que davant d'aquest fet han iniciat una investigació interna. Segons el portaveu, "s'ha detactat que un volum considerable d'entrades han estat recollides per una sola persona, representant-ne més d'una". I a partir d'aquí, la junta ha decidit "adoptar mesures":

  • A partir d'ara, els socis alevins (fins a 5 anys) no podran entrar al sorteig per adquirir entrades pels partits de fora el Camp Nou.
  • Una mateixa targeta de crèdit només podrà abonar un màxim de 8 entrades.
  • La recollida d'aquestes entrades haurà de ser presencial i per la persona que les gaudirà.
  • En el cas que algú no pugui desplaçar-se a les oficines del club, en el moment de fer la sol·licitud ja haurà d'indicar qui les anirà a recollir i posar el seu DNI.
  • Una mateixa persona física només podrà recollir 8 entrades.
  • Si algun soci és de fora de Catalunya vol que el club li enviï les entrades que li han tocat, aquest haurà de certificar que està empadronat fora.

Tot plegat perquè "els socis als que els ha toca una entrada les puguin gaudir i no es faci cap frau".

D'altra banda, la junta directiva també es va fer ressò d'altres temes relacionats amb l'actualitat blaugrana. Un d'elles és la sentència contrària a Laporta, en la demanda de l'expresident per presumptes irregularitats en l'assemblea de compromissaris del 2010 –on es va acordar tirar endavant l'acció de responsabilitat–. En aquest sentit, Freixa ha dit que la resolució del jutge és "molt satisfactòria" pel club, i que "queda demostrat que l'assemblea no només va ser un èxit per l'assistència, sinó també a nivell legal".

Pel què fa a les informacions que apuntaven a la possibilitat que el club hagués fet una paga i senyal al Santos pel fitxatge de Neymar, Freixa ni ha confirmat ni ha negat la informació: "Nosaltres comuniquem els acords quan estan tancats. Respectem que Neymar és un jugador del Santos. Mai no expliquem res del que fem fins que està fet".

I sobre la renovació de Guardiola –que acaba contracta el mes de juny d'aquest 2012–, s'ha limitat a dir que "tenim confiança que aquest tema es resolgui satisfactòriament com en les anteriors ocasions".

Per últim, i sobre la Diada del Soci Solidari, el portaveu de la junta ha explicat que 500 entitats es veuran beneficiades per aquesta iniciativa, i que el club ha repartit unes 25.000 entrades pel partit de copa contra l'Hospitalet d'aquest dijous.

stats