Barça
Esports Barça 02/01/2012

Tots els mitjans donen per fet que Pep Guardiola renovarà de forma imminent

La junta de Sandro Rosell té el nou contracte del tècnic del Barça sobre la taula i només espera que Guardiola decideixi quan signar-lo

Ara
1 min
Guardiola a la Ciutat esportiva Joan Gamper / XAVIER BERTRAL

BarcelonaLa renovació de Guardiola es pot concretar ben aviat. El mes de desembre, amb la consecució del Mundial de Clubs i la victòria al Bernabéu, va acabar de confirmar al tècnic que els seus jugadors estan compromesos amb el projecte i que té energia per seguir un any més. L'entorn de Sandro Rosell es mostra molt optimista i confia en tancar l'acord aquest mes de gener. L'ARA també ho avança en la seva edició d'avui.

Mundo Deportivo, de fet, publica que és molt possible que Guardiola renovi en les pròximes setmanes, abans del que ho va fer l'any passat i en 2010 amb Laporta.

El diari Sport no concreta tant el termini de renovació però recorda la trobada que tècnic i president van tenir a Borissov abans del duel contra el BATE a la Champions i es basa en la frase que Guardiola va pronunciar aquell dia: "No et deixaré penjat".

A Madrid, el Marca també dóna per feta la renovació de l'entrenador del Barça i recorda que el club acostuma a tancar la continuïtat dels seus jugadors en aquest primer mes de l'any. L'As, en canvi, ja parla del possible substitut de Guardiola en el futur: Marcelo Bielsa, actual tècnic de l'Athletic. Si bé també creu que el de Santpedor seguirà un any més, publica que Rosell intentaria contractar a l'argentí de cara a la temporada 2013/14.

stats