Barça
Esports Barça 12/05/2011

La UEFA estudia si sanciona a Busquets amb cinc partits per insults racistes

El Barça ja té la notificació oficial i disposarà de temps fins diumenge per presentar al·legacions davant el Comitè de Disciplina de la UEFA

Redacció
1 min
Kaká i Sergio Busquets.

BarcelonaSegons confirma el mateix organisme europeu, la UEFA ha obert expedient disciplinari i estudiarà diumenge si sanciona a Sergio Busquets amb cinc partits per insults racistes a Marcelo en el partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions. La decisió li serà comunicada dilluns al Barça.

La UEFA assegura que ha analitzat les proves enviades pel Reial Madrid (vídeo i declaracions del club i del jugador). El Barça ja té la notificació oficial i disposarà de temps fins diumenge per presentar al·legacions davant el Comitè de Disciplina de la UEFA.

p { margin-bottom: 0.21cm; } El Barça ha anunciat que presentarà al·legacions davant la UEFApresentarà al·legacions davant la UEFA"mono""mucho morro"El Reial Madrid sosté la tesi que Busquets va dir mico a Marcelo dues vegades –"mono, mono"– des que va llançar un vídeo per motivar la plantilla de cara al partit de tornada de les semifinials de la Champions, que finalment van perdre. En aquest vídeo, les suposades paraules se subtitulen sobre les imatges de Busquets passades a càmera lenta.

En cas de concretar-se la sanció, Sergio Busquets es perdria la final de la Lliga de Campions contra el Manchester United.

stats