BARÇA
Esports Barça 27/04/2011

Finalment s'escolten missatges en català al Bernabéu

Tot i que al llarg del matí la UEFA i el Reial Madrid s'hi havien negat per motius de seguretat, al final sí que s'escolten missatges en català al Santiago Bernabéu

Redacció
1 min

BarcelonaFinalment, sí que s'escolten missatges en català al Santiago Bernabéu. El Barça, tot i que en un principi la UEFA i el Reial Madrid havien dit que no s'emetrien per megafonia missatges en català per motius de seguretat, ha decidit anar més enllà i lluitar perquè els missatges per als aficionats blaugranes fossin en català.

El Barça, després de rebre aquesta resposta, ha demanat a la tarda un justificant a la policia on es fes patent que els missatges en català no s'havien d'emetre per motius de seguretat i, després de fer diverses gestions, finalment en una reunió entre Emilio Butragueño i un representant del Barça, el conjunt blaugrana ha obtingut el compromís verbal d'Emilio Butragueño perquè s'emetin dos missatges en català per la megafonia del Santiago Bernabéu: un a dos quarts de nou del vespre i un altre quan acabi el partit.

El primer d'ells, abans que comenci el partit, ha rebut una forta xiulada per part dels seguidors blancs que omplen el Santiago Bernabéu.

stats