Barça
Esports Barça 18/04/2011

El delegat de la UEFA proposa un partit de sanció més a Iniesta per haver forçat la groga contra el Xakhtar

El Barça ja ha presentat al·legacions, però si li donen la raó al delegat de la UEFA, el manxec es perdria el partit d'anar de semifinals al Bernabéu

Albert Solé
1 min
Iniesta controla una pilota davant la presència de Khedira.

BarcelonaEl delegat de la UEFA que va ser present al partit Barça-Xakhtar de quarts de final de la Champions ha proposat un partit de sanció més a Iniesta, a banda del que va complir a la tornada a Donetsk, per haver forçat la tercera targeta groga.

El Barça ja ha presentat al·legacions i està convençut que la UEFA no li donarà la raó. El comitè de control i disciplina de l'organisme europeu es reuneix aquest dimecres per decidir si accepta o no la proposta del delegat. Si decidissin que Iniesta ha de complir dos partits de sanció –el que ja s'ha perdut més un altre–, no podria jugar el partit d'anada de les semifinals contra el Madrid al Santiago Bernabéu.

Quan Mourinho va muntar el xou a Amsterdam fent que Sergio Ramos i Xabi Alonso forcessin l'expulsió, la UEFA només va sancionar amb un partit als jugadors blancs –el que tocava per l'expulsió– però sí que va sancionar-los econòmicament a ells i al tècnic per tot plegat.

stats