FUTBOL SALA
Esports Barça 20/04/2012

Lleida, amb la 'final four' de la UEFA Futsal Cup

La ciutat de Lleida, en un vídeo promocional, dóna suport a la celebració de la 'final four' de la UEFA Futsal Cup al pavelló Barris Nord del 27 al 29 d'abril

D.r. Jover
1 min

BarcelonaQueda menys d'una setmana perquè Lleida visqui la final a quatre de la màxima competició europea de futbol sala, la UEFA Futsal Cup. Del 27 al 29 d'abril el Barris Nord de Lleida acollirà una competició que el Barça Alusport espera guanyar per primer cop. El fet que la ciutat s'hagi bolcat amb la competició i amb el Barça ha fet que s'hagi presentat un vídeo promocional amb diversos esportistes i exesportistes que tenen relació amb la ciutat.

L'escenari, el Barris Nord, presentarà un aspecte immillorable, ja que totes les localitats que s'havien posat a la venda han estat venudes. Més de 4.800 espectadors ompliran el pavelló que utilitza habitualment el Lleida Basquetbol.

El debut del Barça Alusport serà el proper divendres 27 d'abril, a les 21 hores, contra l'Sporting Club de Portugal. L'altra semifinal enfrontarà abans, a les 18:30 hores, el Marca Futsal italià contra el Dinamo de Moscou.

La final, programada per al diumenge 29 a les 19:30 hores.

stats