FUTBOL SALA
Esports Barça 28/04/2012

Marc Carmona: "És el partit més il·lusionant de la història de la secció"

El tècnic del Barça Alusport espera que el públic de Lleida "ens ajudi en els moments complicats, que n'hi haurà" i creu que "avançar-se en el marcador serà important"

D.r. Jover
2 min
Marc Carmona, entrenador del Barça Alusport

LleidaMarc Carmona i Tino Pérez han parlat aquest dissabte en la roda de premsa prèvia sobre com veuen la final de la UEFA Futsal Cup d'aquest diumenge que enfrontarà el Barça Alusport i el Dinamo de Moscou.

Tino Pérez, que ja compta amb quatre copes d'Europa al seu palmarès, ha explicat que si volen superar al Barça "haurem de jugar molt millor que aquest divendres contra el Marca. Jo ho sé i els jugadors ho saben", ha comentat. El de Toledo ha admès a més que el partit es pot decidir per detalls, però sense oblidar el col·lectiu. "Crec que el primer gol el pot fer la qualitat individual de qualsevol jugador, però després el joc col·lectiu farà la resta", ha explicat.

El seu homòleg, Marc Carmona, ha comentat que "és el partit més important i més il·lusionant de la història de la secció", però ha recalcat que sense "l'ascens de Gàldar fa sis temporades o la final de la Lliga de la temporada passada" seria impossible ser a Lleida actualment. El tècnic del Barça ha reconegut que li ha estat "difícil" obtenir informació del Dinamo de Moscou i que "hagués preferit tenir més imatges per visionar el rival", ha dit.

Cristian i Fernandao

Un dels dubtes de cara a la final d'aquest diumenge serà la presència de Fernandao o Cristian a la pista. El pivot hispanobrasiler no va jugar aquest divendres per molèsties als isquitiobials, però ha admès que diumenge "jugarà si el necessitem, tot i que està en pinces", ha comentat. Respecte a Cristian ha dit que "en 48 hores no estarà millor que ahir", el que dóna a entendre que serà Paco Sedano qui seguirà a la porteria.

stats