FUTBOL SALA / UEFA FUTSAL CUP
Esports Barça 17/11/2011

El Barça Alusport supera l’Era-Pack en la primera jornada de la Futsal Cup (6-0)

Els homes de Marc Carmona fan bons els pronòstics i derroten el campió txec, que ha donat una bona imatge tot i el marcador final. Javi Rodríguez, amb tres gols, el protagonista

David R. Jover
2 min

BarcelonaTriomf treballat del Barça Alusport en el seu debut a la Elite Round de la Uefa Futsal Cup. Abans de començar han saltat les alarmes a causa de les molèsties de darrera hora de Fernandao, que li han impedit disputar el partit i és dubte per demà.

Tot i l'inici plàcid dels blaugrana, amb dos gols en vuit minuts de Javi Rodríguez i Wilde, l'Era-Pack no s'ha enfonsat i ha jugat a un gran nivell. Amb Roman Mares, Michal Mares i Lukas Resetar el conjunt txec ha creat molt de perill i fins i tot ha reclamat un gol legal a les acaballes del primer temps en una rematada de Resetar. La pilota ha superat Cristian, la línia de gol, però després de tocar el pal ha sortit fora i els àrbitres no han concedit el que era el 2-1. El domini ha estat blaugrana, però fins el segon temps no s'ha traduït en gols.

Sentenciat en cinc minuts

El Barça a la represa ha posat una marxa més, aquella que el fa gairebé imbatible, i això ha significat la resolució del partit. Del minut 31 al 36 ha tancat un matx que ha acabat en golejada. En un tres i no res s'ha passat del 2-0 al 6-0. Els protagonistes, Jordi Torras, Ari Santos i Javi Rodríguez. Torras ha fet el 3-0 amb un xut que ha desviat Cacau dins de la porteria, mentre que Ari i Javi Rodríguez s'han combinat per marcar els tres següents, els que han decidit el partit.

Amb aquest 6-0 el Barça Alusport se situa líder de grup empatat amb l'Araz Maxçivan, que en el primer partit ha superat l'Eindhoven per 5 gols a 3. Aquest divendres el Barça Alusport se les haurà amb l'Eindhoven en la segona jornada de la Uefa Futsal Cup.

Fitxa tècnica

6-FC Barcelona Alusport: Cristian, Torras, Ari, Javi Rodríguez i Lozano -cinc inicial-; Lin, Saad, Tolrà, Wilde, Gabriel i Serrano.

0-Era-Pack Chrudim:Zdansky, Mares, Max, Slovacek, Mares I -cinc inicial- Meller, Popelka, Vladyka, Cacau, Douglas, Resetar i Bouska.

Gols: 1-0 Javi Rodríguez (3'), 2-0 Wilde (8'), 3-0 Torras (31'), 4-0 Javi Rodríguez (33'), 5-0 Ari Santos (34'), 6-0 Javi Rodríguez (36').

Pavelló: 2.085 espectadors al Palau Blaugrana. Primera jornada de la Uefa Futsal Cup.

stats