Barça
Esports Barça 03/07/2012

Unai Emery: "Jordi Alba ha demostrat que costa el que el Barça ha pagat per ell"

L'exentrenador del València, actual tècnic de l'Spartak de Moscou, considera que és un jugador "humil, amb caràcter guanyador, exigent i inquiet"

Ara
1 min
Jordi Alba, durant un partit de l'Eurocopa amb la selecció espanyola / JEFF PACHOUD / AFP

BarcelonaUnai Emery, l'exentrenador del València i actual tècnic de l'Spartak de Moscou, ha opinat aquest dimarts sobre Jordi Alba, que aquesta setmana serà presentat com a nou jugador blaugrana. En declaracions a la Cope, ha assegurat que "ha demostrat que costa el que el Barça ha pagat per ell", tant a l'Eurocopa com durant la temporada amb el conjunt xe.

Emery ha afegit: "Alba té una projecció accelerada. Puja els graons de dos en dos, i així ho ha manifestat a l'Eurocopa. Té unes condicions físiques sorprenents, que porta al límit per la seva actitud: té ganes d'aprendre, créixer i ser un gran futbolista".

D'altra banda, l'entrenador –que va dirigir el lateral al València– assegura: "És molt humil i té un caràcter molt guanyador, d'exigència, és molt inquiet i això es tradueix sobre el terreny de joc. Segur que oferirà un bon rendiment al Barça. La primera reacció que tens d'Alba potser no és la que vols com a entrenador, però a la segona ja ho trobes".

stats