Barça
Esports Barça 24/04/2011

Valdés: "Dependrà molt de l’àrbitre que puguem fer el nostre joc al Bernabéu, però no ens hi hem d’obsessionar"

El porter del Barça ha celebrat amb una entrevista a Barça TV els 400 partits jugats amb el Barça, el segon de la història blaugrana, només superat per Zubizarreta

Redacció
1 min
Víctor Valdés va complir contra l'Osasuna el seu partit 400 com a porter del Barça.

BarcelonaVíctor Valdés espera que el Barça pugui fer el seu joc al Santiago Bernabéu en l'anada de les semifinals de Champions, fet que li ha costat força en els dos partits anteriors de Lliga i Copa: "Ja sabem el que pot passar contra el Reial Madrid. Hem d'acceptar el que ens trobarem, i dependrà molt de l'àrbitre que puguem fer el nostre joc. Però no ens hem d'obsessionar amb aquestes coses. Hem d'anar a la nostra i fer el partit que ens interessa. La clau estarà en la possessió i tocar i tocar la pilota fins que arribin les ocasions de gol", ha explicat el porter en declaracions a Barça TV.

La victòria contra l'Osasuna ha suposat una bona dosi de moral per aixecar els ànims després de la decepció per la derrota a la Copa del Rei i per afrontar amb més optimisme el repte de la semifinal de la Lliga de Campions. Amb el títol de Lliga a tocar, Valdés creu que l'equip anirà a totes contra el Reial Madrid: "Som un equip amb jugadors guanyadors i que volem repetir èxits amb la nostra samarreta. Per tant, no ens queda altra cosa que anar tirar endavant i anar a totes".

Amb el partit contra l'Osasuna, Valdés es converteix en el segon porter de la història del Barça que ha jugat més partits amb 400, només superat per Zubizarreta. El porter no podia evitar parlar amb orgull d'aquesta fita: "És un orgull per mi. No em fixo gaire en aquestes coses, però és una xifra molt bonica i vull donar les gràcies a tots els que han estat al meu costat. Sense ells no estaria gaudint d'aquest moment".

stats