BARÇA
Esports Barça 20/06/2012

Valdés: "A Guardiola sempre li desitjaré el millor... menys el dia que siguem rivals!"

El porter del Barça ha dit que no sap si és cert o no que Guardiola fitxi pel Bayern: "Em sorprendria, perquè el 'mister' va dir que s'agafaria un any sabàtic"

Ara
1 min
Víctor Valdés, durant la roda de premsa / JUAN CARLOS CÁRDENAS / EFE

Gniewino (Polònia)El porter del Barça Víctor Valdés ha parlat en roda de premsa durant la concentració que la selecció espanyola està fent a Gniewino, a Polònia, on participa a l'Eurocopa. El jugador blaugrana ha explicat que no sap si és cert el que ha aparegut a la premsa sobre la possible vinculació de l'extècnic del Barça, Pep Guardiola, amb el Bayern de Munic. "No sé si és cert, em sorprén perquè el 'mister' ens va dir que s'agafaria un any sàbatic", ha dit Valdés.

Tot i això, el porter blaugrana ha afegit: "Si és així, ell encaixa bé en qualsevol equip i li desitjaré el millor vagi on vagi... menys el dia que siguem rivals!", ha dit entre somriures Valdés.

Espanya s'enfrontarà a França als quarts de final de l'Eurocopa, però en aquest partit els jugadors blaugranes no podran enfrontar-se a Éric Abidal, que està de baixa després de sotmetre's a un trasplantament de fetge. "Qualsevol paraula d'ànims per a ell i la seva família són positives. El més important és que segueix el programa de controls al peu de la lletra perquè algun dia pugui jugar partits amb nosaltres", ha dit Valdés, que ha afegit: "Abidal aporta coses molt positives al grup com a persona i com a jugador. És una llàstima que no pugui disputar aquest partit i, segurament, estarà ben aviat amb nosaltres".

stats