Barça
Esports Barça 16/02/2012

Valdés sobre el possible passadís al Madrid al Camp Nou: "Som professionals, no seria cap problema"

El porter del Barça assegura que no estan preocupats per Xavi però que el troben a faltar, i que confia que guardiola renovarà perquè "és la clau d'aquest equip"

Albert Solé
2 min
Valdés i Piqué es lamenten després d'encaixar el gol de Lekic

BarcelonaA Víctor Valdés no li treu ni un minut de son la possibilitat que li hagin de fer el passadís al Reial Madrid el 22 d'abril si arriben al Camp Nou com a campions de Lliga, començant perquè encara no pensen rendir-se. Tot i això, si passés, el farien sense manies: "Nosaltres som esportistes professionals que hem d'acceptar les derrotes i les victòries, no seria cap problema".

I és que el porter del Barça sap que baixar els braços a la Lliga seria un error molt gran: "De com estiguem a la Lliga marcarà el nostre futur a la Champions", i afegeix: "Coneixent Guardiola és impossible que tirem la Lliga".

Guardiola

Respecte el debat de les últimes setmanes, la renovació de Guardiola, Valdés hi confia: "Poques coses queden per dir encara. Crec que seria una error que no estigués amb nosaltres l'any que ve, però és una decisió seva. Ell és la clau d'aquest equip i espero que renovi".

Xavi

Pel que fa a la lesió al soli del seu company i amic Xavi, el porter blaugrana admet que el necessiten: "Preocupats no estem, perquè Xavi està fent-ho tot per recuperar-se aviat, però sí que hi ha uns molèsties importants que no acaben de marxar. Per nosaltres Xavi és un jugador vital i el trobem a faltar".

Piqué

Finalment, sobre la polèmica amb la decisió de Guardiola de deixa a Gerard Piqué a la grada de Leverkusen, Valdés no veu al central trist ni enfadat: "A Gerard el veig perfecte, igual que sempre, no cal donar-li més voltes. Per mi és el millor central del món i ho ha demostrat sempre. Va ser una decisió tècnica i no el veig canviat en res, un dels més divertits del vestidor".

Messi

"Sense treure mèrits a Cristiano Ronaldo, que és un supercrac, Messi està per sobre seu en moltes coses", ha dit de la pugna entre els dos jugadors de cara a la Pilota d'Or 2012, un trofeu que a Valdés li importa poc, tal com ha reconegut.

stats