Barça
Esports Barça 17/03/2011

Piqué ironitza amb la "casualitat" del control antidopatge

Valdés: "No ens hem d'amagar de res, si ens fan fer 20 controls antidopatge els farem"

Albert Solé
2 min
Valdés torna per ser decisiu un altre cop

BarcelonaLa UEFA s'ha presentat aquest matí a la Ciutat Esportiva del Barça per fer un control antidopatge per sorpresa a alguns jugadors de la plantilla blaugrana. Una acció que el futbolista Gerard Piqué ha ironitzat al seu Twitter com una casualitat. "Avui tenim control antidopatge de la UEFA... quina casualitat...! moc moc" ha estat el missatge que ha publicat Piqué. El capità blaugrana, Carles Puyol, li ha respost amb un "ooooohhhhhhh!!!!".Mentrestant, Xavi Hernàndez, al programa Primer Toc, de RAC1, ha precisat que els visitants de la UEFA "ens han dit: no pixeu a la dutxa".

D'altra banda, Víctor Valdés ha estat un dels futbolistes que ha passat aquest control per sorpresa, ell i nou companys més. "Pot semblar una broma per tot el que s'ha dit aquesta setmana, però ja estava previst, no ens hem d'amagar de res, si ens fan fer 20 controls els farem", ha comentat el porter del Barça, i ha assegurat que no veu res estrany en el control d'avui: "Ja sabem com funciona la UEFA, els equips que van passar rondes passen més control, és lògic". Valdés també s'ha sentit molt molest amb les insinuacions de dopatge que han sortit aquesta setmana, però diu que intenten que no els afectin: "No podem dubtar d'aquest equip en cap sentit, és l'únic que puc dir; la gent té la llibertat d'opinar, però aquest equip reflexa uns valors que van més enllà del futbol; no sé d'on han sortit els dubtes i no sé a qui acusar".

p { margin-bottom: 0.21cm; } L'altre tema de la roda de premsa, com no podia ser d'altra manera, ha sigut el que li ha passat a Éric Abidal. "Seria important dedicar-li la victòria contra el Getafe, però no només aquesta sinó totes la resta. La victòria més important, però, és la que guanyarà ell". Valdés ha explicat que el vestidor està convençut que se'n sortirà, sobretot després de veure'l ahir: "Ha sigut un cop fort, però el fet de veure'l com el vam veure, ens va dir que estava segur que tiraria endavant i fins i tot va fer broma, ens fa estar molt confiats".

Respecte al sorteig dels quarts de final de Champions de demà no s'ha volgut decantar per cap rival en concret, ha tirat per una resposta clàssica: "Si vols guanyar una Champions has de guanyar els millors". I sobre "l'ascens" de Fontàs al primer equip per cobrir la baixa d'Abidal, Valdés ha llançat un missatge tranquil·litzador: "Entrena amb nosaltres sovint i sabem de la seva qualitat, l'afició del Barça pot estar tranquil·la amb Fontàs".

stats