Barça
Esports Barça 06/06/2011

Víctor Valdés: "El temps dirà si entrem a la història del futbol o no"

El porter del Barça, en declaracions a Onda Cero, ha dit que els problemes amb els jugadors del Madrid van quedar dins el camp, i que "ja és passat"

Redacció
1 min
Víctor Valdés, pòsant una senyera a la copa de la Lliga, exposada al costat del trofeu de la Champions en la festa del Camp Nou / EFE

BarcelonaVíctor Valdés està concentrat ara mateix a Veneçuela on demà serà titular amb la selecció espanyola, segons ha avançat el mateix Vicente del Bosque. El porter del Barça, però, també ha parlat del Barça en declaracions a Onda Cero, i ha explicat, en relació a les queixes de Sandro Rosell que no s'han celebrat prou els títols del Barça: "La temporada ha anat molt ràpid i no dóna peu a celebrar més. Amb el pas de temps això es valorarà més i el temps dirà si entrem en la història del futbol o no".

Respecte a les males relacions entre els jugadors del Barça i del Madrid a la selecció, Valdés ho té clar: "Tot va quedar en el camp i no hi ha més a parlar. Crec que no és bo per al futbol que es repeteixi el que hem viscut aquest any, però no entro a valorar-lo, per a mi forma part del passat. Nosaltres ens hem mantingut al marge i no hem entrat a valorar res". EL que sí que ha reconegut és que els quatre clàssics en 18 dies van ser duríssims: "Va ser molt intens, sobretot aquests quatre enfrontaments a nivell mediàtic van ser molt grans i la premsa també va aprofitar per parlar de tot el que envoltava al clàssic i això multiplicat per quatre, imagina't ..."

stats