Barça
Esports Barça 20/12/2011

Víctor Valdés: "Cal respectar una mica més aquest Mundial de Clubs"

El porter del Barça ha volgut contestar a José Mourinho i enaltir el valor del títol aconseguit aquest diumenge al Japó

Ara
1 min
Sandro Rosell, Víctor Valdés i Joan Creus.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Víctor Valdés, porter del Barça, ha volgut contestar a José Mourinho i enaltir el valor del Mundial de Clubs aconseguit aquest diumenge al Japó: "És un títol molt important per a nosaltres. Cal respectar una mica més aquest Mundial de Clubs perquè és molt difícil d'aconseguir".

El porter, que amb permís del club no s'ha entrenat aquest dimarts, creu que a la plantilla encara li queda corda i ganes per estona: "Hem demostrat que volem guanyar moltes més coses. Quan aixequem una copa, ho fem amb les mateixes ganes que la primera vegada. Volem guanyar més".

Valdés ha fet aquestes declaracions durant la gala dels Premis de la Festa de l'Esport Català que organitzen la UFEC (Organització de Federacions Esportives Catalanes) i el diari Sport.

El porter, que s'ha endut el premi al millor esportista català de l'any, s'ha desfet en elogis cap a Guardiola: "Ha sigut un mestre a diari. Anar a entrenar és com anar a una classe d'universitat. Mai et permet caure en la relaxació. M'ha ensenyat a gaudir del futbol i a participar en el joc de l'equip".

stats