Barça
Esports Barça 04/11/2011

Valdés: "L'equip no fa cas de tot el que s'especula perquè tot és mentida i només volem jugar bé a futbol"

El porter del Barça ha desmentit radicalment que Villa i Messi es portin malament, com s'ha publicat des de València. També ha comentat les polèmiques filtracions sobre el llibre d'Ibrahimovic i ha tret valor al fet de no ser entre els 50 que aspiren a la Pilota d'Or

Natalia Arroyo
2 min
Valdés gesticula durant el partit contra el Racing.

BarcelonaVíctor Valdés ha sortit al pas de totes les declaracions que s'estan fent per crear mal ambient a la plantilla del Barça i ha deixat clar que l'equip "es manté hermètic" i vol aïllar-se dels mitjans de comunicació per centrar-se a "jugar a futbol i intentar fer-ho cada dia millor, sense fer cas de les especulacions".

En relació amb el polèmic reportatge publicat per Superdeporte sobre les diferències entre Villa i MessiSuperdeporte, Valdés ha negat que hi hagi mala relació. "Tot això és mentida. Villa i Messi es porten bé i tothom a l'equip té bona relació. El grup està tranquil. És evident que sempre s'especula per intentar desestabilitzar les coses que van bé. Però nosaltres ens hem de fer forts per seguir guanyant títols".

Polèmica autobiografia d'Ibrahimovic

Valdés no ha volgut parlar gaire del text que alguns mitjans suecs han filtrat sobre el llibre d'Ibrahimovic, en què critica Guardiola. "No sé a què es refereix Zlatan quan diu que Guardiola 'es caga amb Mourinho'. Quan hem jugat al Bernabéu o contra el Madrid, sempre hem sigut atrevits i ningú pot dubtar d'això".

El nou Athletic de Bielsa

No s'ha parlat gaire del partit de diumenge a San Mamés, però Valdés ha avisat del perill del nou Athletic de Bielsa. "Sempre que hem anat a Bilbao s'han jugat partits molt intensos. Ara, amb Bielsa, l'Athletic pressiona molt més i serà difícil".

Elogis de Piqué

Valdés ha agraït al central blaugrana que l'elogiés en roda de premsa ara fa uns dies. "Sempre agrada que parlin bé de tu", ha dit el porter del Barça, que no dóna importància a les crítiques rebudes o a si se l'ha reconegut com mereix o no. "Que els meus companys apreciïn la feina que faig és el que més valoro. Des de fora, sempre m'he sentit estimat per l'afició, que són els que m'importen de debò. Ser a la llista de premis individuals no és el més important per a mi, jo vull que l'equip guanyi títols".

Renovació de Guardiola

Alguns mitjans ja comencen a insinuar que el tècnic del Barça seguirà un any més i Valdés es mostra contundent, apostant per la seva continuïtat: "No ens la podem jugar. Guardiola ha de seguir al màxim de temps possible al capdavant del Barça", ha dit. Amb ell com a tècnic, Valdés reconeix que "he après a ser millor porter amb Guardiola". En concret, "tàcticament no entenia certes coses del joc i només centrava els entrenaments en coses concretes del porter".

stats