BARÇA
Esports Barça 20/01/2011

Víctor Valdés visita la Fundació Esclerosi Múltiple i anuncia que serà el padrí del Mulla’t 2011

Valdés ha anunciat que apadrinarà la propera edició de la campanya Mulla’t, que tindrà lloc el proper 10 de juliol.

Redacció
1 min
Víctor Valdés apadrina la campanya Mulla't 2011 de la Fundació Esclerosi Múltiple

BarcelonaEl jugador del FC Barcelona ha conegut de primera mà la tasca que porta a terme el Centre Especial de Treball (FEM-CET). Aquest centre, creat l’any 1999 té com a objectiu formar i integrar laboralment a persones amb discapacitat física i/o sensorial, en els àmbits de treball en els que són plenament competitius i facilitar la seva incorporació a l’empresa ordinària. El FEM- CET ofereix serveis de telemàrketing, secretaria i manipulats i disposa d’un equip estable i professional de 70 persones amb discapacitat.

A l’acte, Víctor Valdés ha parlat amb persones amb discapacitat que treballen al Centre Especial de Treball i s’ha interessat per la inserció laboral d’aquest col·lectiu. Víctor Valdés ja va mostrar el seu compromís en la lluita contra l’esclerosi múltiple havent subhastat, el passat mes de juny, les botes de futbol que va utilitzar l’any 2006 a la final de la Champions contra l’Arsenal a París a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple i de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM)

La FEM és una entitat privada sense afany de lucre que va ser fundada a Barcelona l’any 1989, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’esclerosi múltiple i destinar recursos a la recerca.

L'esclerosi múltiple és una malaltia del sistema nerviós central que afecta el cervell i la medul·la espinal. Tot i els avenços produïts en la seva detecció, no s’ha pogut frenar la incidència de l’esclerosi múltiple a Espanya, que arriba a afectar entre 42.000 i 70.000 persones. A Catalunya, a xifra se situa al voltant dels 6.000 afectats.

stats